آموزش ساخت کارخانه آجر

       بنام خداوند مهربان
دفتر فروش شن و ماسه ی آبتین میوزیشن کار این بار  پیرامون کارخانه ی آجر و ملزومات و چگونگی احداث و تاسیس کارخانه ی آجر و دستگاه های مورد نیاز تاسیس یک کارخانه ی آجر و تعداد افرادی که مورد نیازه برای فعالیت در یک کارخانه ی آجر رو برای شما توضیح میده، تا کسانی که علاقه به سرمایه گذاری در این صنعت پرسود رو دارند با چند و چون این کار آشنا کنه و کسانیکه کنجکاوند و قصد دانستن و تحقیق در این حوزه رو دارند هم بتونند از این وبسایت استفاده کنند.

برای احداث کارخانه ی آجر پیشرفته نیاز به تامین مواد اولیه و ماشین آلات سنگین چون لودر و کامیون و… هست. و البته که نیاز به راننده و کارگر و دستگاه های مکانیزه ای ست که اینجا برای شما توضیح داده میشه.
دیگه تقریبا دوره ی تولید آجر به سبک و روش سنتی که گِل و خاک رس رو با آب به صورت دستی مخلوط می کردند و با پا لگد می کردند و می ذاشتند سیزده تا پونزده روز زیر آفتاب خشک بشه و مابقی روندی که باید طی می کرد، گذشته و به مرور از بین خواهد رفت. مگر در روستاهایی که بنا به شرایط اقتصادی و محیطی همچنان مجبور به همین روشند.
اما قصد و بنای این مقال و نوشته توضیح درباره ی تاسیس و راه اندازی کارخانه ی آجر صنعتی بصورت مدرن و امروزی با تکنولوژی پیشرفته ست.
یک کارخانه ی مدرن و پیشرفته ی آجر امروزه حدود بیست و پنج هزار متر مربع زمین نیاز داره تا در آن فقط ساختمانی سرپوشیده برای تولید احداث بشه. کارخانه ی آجر بر خلاف کارخانه ی شن و ماسه که در فضای باز دستگاه ها رو مستقر و نصب می کنند، در سوله یا ساختمان هایی که جهت تولید آجر باید احداث کنند نصب و مستقر و راه اندازی می کنند.
برای اینکه بتونید کارخانه ی آجر تاسیس و راه اندازی کنید، نیاز به احداث ساختمان نگهبانی و ایجاد ساختمان مدیریت و ساخت سالن غذا خوری و ساخت نمازخانه و ساخت انباری و تاسیسات و ساخت آزمایشگاه و ساخت سرویس بهداشتی و رختکن دارید.
و نیاز به کارگر های فنی و غیر فنی و تکنسین و کارمندان در سطوح متفاوت و راننده و … هست که حدود هفتادوپنج تا هشتاد نیروی کار نیاز داره.
دستگاه های مورد نیاز برای تولید و ساخت آجر:
۱: سیلوی تغذیه
۲: آسیاب فولادی
۳: سرند لرزشی
۴: نوار نقاله
۵: سنگ شکن
۶: مخلوط کن (آب و خاک)
۷: والس فولادی
۸: پرس
۹: خشک کن
۱۰: کوره
۱۱: دستگاه برش آجر
امروزه با توجه به روند مدرنیزه شدن همه ی مراحل تولید، کارخانه ی آجر مکانیزه ست.


و اما مراحل تولید و مراحل فنی ساخت آجر:

پس از تهیه و تامین مواد اولیه و مرغوب، آن را بارگیری می کنند و داخل کارخانه برده و درون سیلویی ریخته و دپو می کنند
نوار نقاله ای که روی آن لاستیک داره بار رو به داخل دستگاه آسیاب فولادی ( کلوخ شکن ) منتقل می کنه تا آن را خرد کند
پس از آن بار به سرند لرزشی انتقال داده میشه تا در سرند به وسیله ی توری های فلزی که در آن تعبیه گردیده بار سرند ( غربال ) بشه. سپس به دستگاه مخلوط کن منتقل میشه تا بار رو با آب مواد لازم دیگه مخلوط کنند. سپس به دستگاه والس فولادی منتقل میشه که بار ورز داده بشه. پس از آن به دستگاه وکیوم منتقل میشه تا هوای داخل بار ( گِل )  رو با فشردن خالی کنند و محصول گل بیشتر حالت چسبندگی پیدا کنه. سپس برای قالب بندی شدن بار رو به دستگاه پرس حلزونی منتقل می کنند که حرکت دستگاه به صورت حلزونی مدور ماننده. پس از قالب بندی شدن به دستگاه پرس منتقل میشه برای برش داده شدن مواد قالب بندی شده. پس از آن بار وارد دستگاه خشک کن میشه تا بار رو خشک کنه و بعد آن وارد کوره میشه تا پخته بشه. پس از پخته شدن محصول آماده ی انتقال برای ساخت و ساز و ساختمان یا هر جایی که مورد نیازه ست.
در غالب مدل ها و انواع آجرها، روند کار و تولید به همین شکل و منواله. حالا یک کارخونه مدرن تر و دستگاه هاش خودکارتر یکی کمتر . مثلا یه کارخانه ی آجر آجرهای تولید شده رو با دستگاه بسته بندی و وکیوم می کنند یک کارخانه با نیروی انسانی و دست محصول تولید شده رو جابه جا می کنند و …
هزینه ی احداث و ساخت و راه اندازی یک کارخانه آجر بسته به قیمت روز زمین و دم و دستگاه و دستمزد کارگر و … داره. بخصوص در این روزهای کشور. که قیمت ها به غایت بی ثبات و متلاطمه.

اینستاگرام سایت :
Shenvamaseh
تلگرام سایت:
Shenvamaseh
دوستانی که مشتاق دنبال کردن صفحات مجازی هنری من هستند مقالات و دیگر آثارم از قبیل شعر و آهنگ و خوانندگیم رو هم می تونید از طریق سایت و  صفحات اینستاگرام و تلگرامم سایر شبکه های اجتماعیم با جستجوی نامم دنبال کنید.

آدرس سایت موسیقیم:
Abtinmusic.com
Abtinmusic.ir
ما رو با پیگیری مقالات و سایر بخش های این وبسایت (آبتین میوزیشن کار) همراهی کنید. سپاس